Bezoek Marzadro

Tijdens de vakantie hebben Cindy en Erwin Distilleria Marzadro bezocht. Hier hebben ze een blog over geschreven.

Read more
Nieuwsberichten
Erwin
0 comments
1107 views

Samenwerking tussen De Wijnstudio en De Drankenmarkt

De Drankenmarkt heeft een samenwerking met de wijnstudio, dit is de grootste aanbieder van de internationaal erkende wijnopleiding WSET. Lees hier meer over de Wijnstudio.

Read more
Nieuwsberichten
Erwin Vinck
0 comments
1940 views

Bezoek Ornellaia

Tijdens de vakantie van Cindy en Erwin hebben zij een bezoek gebracht aan het wijnhuis Ornellaia in Bolgheri, Toscane, Italië

Read more
Nieuwsberichten
Erwin Vinck
0 comments
1751 views

Highland Park Flagship Store

De Drankenmarkt is Highland Park Flagship store. Samen met 8 collega's zullen we Highland Park . een warm hart toedragen en zullen we regelmatig mooie actie's en tastings organiseren, omtrent deze single Malt Whisky.

Read more
Nieuwsberichten
Erwin Vinck
0 comments
2212 views

The Whisky Ambassador cursus

Erwin heeft met goed gevolg deel genomen aan de Whisky Ambassdor cursus. Lees hier zijn verslag.

Read more
Nieuwsberichten
Erwin Vinck
0 comments
1847 views

Douglas Laing whisky tasting

Op woensdag 15 november 2017 organiseerde wij een whiskyproeverij met de whisky’s van Douglas Laing. Deze onafhankelijke bottelaar uit Glasgow brengt met de Remarkable Regional Malts een ode aan de Schotse whiskyregio’s. De serie van 6 blended malt whisky’s bestaan uit een mix van alleen maar single malt whisky’s. Ronald Anneveldt schreef een kleine blog hierover.

Read more
Nieuwsberichten
Ronald Anneveldt
0 comments
2087 views

The Story of William Grant

27 september 2017 heeft Tony van Rooijen een whisky proeverij bij ons verzorgt. De naam van deze proeverij was; The story of William Grant. Hij heeft hier een leuk verhaal over geschreven, wat wij jullie niet willen onthouden.

Read more
Nieuwsberichten
Tony van Rooijen
0 comments
1687 views

Druiven plukken bij Cantine Lenotti in Bardolino, Italië

Zondag  17 September is Erwin samen met enkele collega’s naar Cantine Lenotti gevlogen in Bardolino Italië, om daar druiven te gaan oogsten. Hier heeft hij een verslag over geschreven.

Read more
Nieuwsberichten
Erwin Vinck
0 comments
3890 views

Hoe kies ik mijn bubbels

De ene bubbel is de andere niet. Heeft u ook wel eens dat u voor een schap vol mousserende wijnen staat en geen flauw idee heeft wat u moet kiezen. Want, wat zijn de verschillen eigenlijk? Of hoe weet u of u de goede kwaliteit te pakken heeft of de juiste voor bij uw gerecht? En waar zit nu het prijsverschil in. Eenmaal thuis hoe bewaart en serveert u nu deze wijn?Wij gaan in onderstaande verhaal een handvat geven in de juiste keuze voor de mousserende wijn.Mousserende wijn en Champagne, Hoe zit het nu precies?Mousserende wijnen zijn onder diverse namen bekend. Dit is afhankelijk van het land dan wel het gebied waar de wijn wordt geproduceerd.

Read more
Nieuwsberichten
De Drankenmarkt
0 comments
3244 views

World of Whisky

EEN INLEIDING IN DE WERELD VAN WHISKY. WORLD OF WHISKY, EEN ALGEMEEN OVERZICHT Whisky is een sterke drank die uit graan wordt gedistilleerd en enkele jaren in eiken vaten rijpt voordat het gebotteld wordt. Het woord whisky is afgeleid van het Keltische “uisge beathe” ( aqua vitae in het Latijn), dat levens water betekent. In de loop der eeuwen is die naam verbasterd tot whiskey in Ierland en de VS en tot whisky in Schotland, canada en de rest van de wereld. Whisky kan overal ter wereld worden gemaakt en wordt dan ook gestookt in een groot aantal landen wereldwijd, van Azie tot Zuid-Afrika. Geen wonder dat we van een world of whisky spreken. We beginnen met de bekendste whisky producerende landen te bespreken.

Read more
Nieuwsberichten
De Drankenmarkt
0 comments
3230 views
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking