Barcelo Organic
Barceló Organic heeft een mooie geur van gekarameliseerde kersen met cacao en tabak. In de smaak vallen de vlezige vruchten op. Maar ook gedroogde vruchten en roze peper.
Barceló Organic
De oorsprong van Barceló rum is in 1929, Julián Barceló arriveerde in de Dominicaanse republiek om de beste rum te gaan maken. In 1930 richtte hij dan ook Barceló & Co op. Na experimenteren werd in 1950 eindelijk succes gevonden met Barceló Blanco. In 1970 wordt Ron Barceló Añejo geïntroduceerd en gevolgd met de Ron Barceló Imperial in de jaren 80, het vlaggenschip. In 2016 werd Ron Barceló de eerste rum die CO2 Neutraal werd geproduceerd. Ron Barceló ius de enige Dominicaanse rum die 100% van suikerriet sap wordt gemaakt
Deze rum wordt gemaakt van de oudste en wildste suikerrietvelden van het eiland. Gerijpt in nieuwe Amerikaanse eiken vaten. En vergist met biologische gist. Daarmee is het de eerste ecologische rum van de Dominicaanse eilanden. Zelfs de verpakking wordt gemaakt van de vezels van het suikerriet en biologische inkt.
Barceló Organic heeft een mooie geur van gekarameliseerde kersen met cacao en tabak. In de smaak vallen de vlezige vruchten op. Maar ook gedroogde vruchten en roze peper.
- Soort
- Rum
- Land
- Dominicaanse Republiek
- Alcohol percentage
- 37.5%
- Extra info
- Organic
- Kleur
- Rose
- Maat
- 70 cl