Rump@blic Origins Thailand & Philippines
  • Aanbieding!
  • -€ 4,00
  • Nieuw
Rump@blic Origins Thailand & Philippines

Rump@blic Origins Thailand & Philippines

€ 25,99 € 29,99 -€ 4,00
Inclusief belasting

Rump@blic Origins Thailand & Philippines en laat je meeslepen op een reis door de smaken van deze betoverende landen. Proef de essentie van hun erfgoed en ervaar de ware smaak van premium rum. Geniet van de weelderige aroma's en verfijnde smaken van onze rum, met hints van tropisch fruit, kokosnoot en een vleugje kruiden die je zintuigen betoveren

Rump@blic Origins Thailand & Philippines

Rump@blic creëert zijn eigen pad, geïnspireerd op de historie van de rietsuiker routes van vele eeuwen geleden. Dit doen we door de beste rums van over de hele wereld te herontdekken, te selecteren, en vervolgens een nieuwe, hedendaagse “Rum Belt“ te creëren waarbij we het beste halen uit elk land van herkomst en elke distillatiemethode.

Een mix van verschillende rum oorsprongen, met een verscheidenheid aan distillatiemethoden en rijpingstechnieken. Rump@blic wordt gedreven door de wens om de wereld van rum te verkennen en een multiculturele en eigentijdse omgeving te creëren op zoek naar nieuwe producten, unieke smaken en kenmerken.

Een rum die de smaken van Zuidoost-Azië omsluit: een ronde smaak verrijkt met een licht kruidige toets en aangevuld met een eigenaardige drop-nasmaak.

Rum-oorsprong

Thailand 14.130°N/100.523°O

Filipijnen 14.607°N/120.985°O

Rump@blic Origins Thailand & Philippines Soepel en rond met licht kruidige hints. Een lange afdronk met zoethoutnasmaak.

Soort
Rum
Land
Thailand,Philipijnen
Alcohol percentage
41.5%
Maat
70 cl
Rump@blic
8004730005979
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking