Nebla Verdejo Rosé 2022
  • Aanbieding!
Nebla Verdejo Rosé 2022

Nebla Verdejo Rosé 2022

Vanaf:€ 8,49
Inclusief belasting

Nebla Verdejo Rosé een frisse stijl Verdejo met een fraaie zalmroze kleur. Een vrolijke wijn met in de geur tropisch fruit en wat venkel. De smaak wordt aangevuld met de frisse zuren van rode bessen. Originele wijn die op vele momenten tot zijn recht zal komen

Vanaf Per fles
1 fles € 9,49
6 flessen € 8,49
Nebla Verdejo Rosé
Deze Rosé Spaanse wijn wordt gemaakt door Vincente Gandia een wijn producent die is opgericht in 1885 in Valencia. Momenteel is de 4e generatie actief in het bedrijf. Ze blijven trouw aan de fundamentele waarde van het bedrijf. Er worden wijnen gemaakt in verschillende gebieden van Spanje. Het is dan ook de grootste wijnmakerij van de Velenciaanse gemeenschap.
Deze Rosé wijn wordt gemaakt van Verdejo druiven. Deze komen uit Castilla y León nadat de rijpheid van de druiven is gecontroleerd, worden de druiven in de nacht geoogst. Dit zorgt dat de frisheid en de fruittonen behouden blijven in de wijn. De wijn wordt vergist en een licht gerijpt in RVS vaten.
De licht roze kleur in deze Verdejo wordt verkregen door tijdens de inweking korte tijd wat schilletjes van de Garnacha toe te voegen. Hieruit worden wat kleur en aromatische stoffen getrokken.
Nebla Verdejo Rosé een frisse stijl Verdejo met een fraaie zalmroze kleur. Een vrolijke wijn met in de geur tropisch fruit en wat venkel. De smaak wordt aangevuld met de frisse zuren van rode bessen. Originele wijn die op vele momenten tot zijn recht zal komen.
Soort
Rosé wijn
Land
Spanje
Jaartal
12.5
Alcohol percentage
2022
Druif
Garnacha
Verdejo
Kleur
Rose
Maat
75 cl
Nebla
8410310619304
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking