Lindeboom Radler citroen 0,0%
  • Nieuw
Lindeboom Radler citroen 0,0%

Lindeboom Radler citroen 0,0%

€ 1,29
Inclusief belasting

Lindeboom Radler Citroen 0.0 bevat uitsluitend natuurlijke grondstoffen.Gebrouwen met kristalhelder water uit eigen bron en gecombineerd met sprankelend citroenwater. Lindeboom Radler Citroen 0.0 is lichtzoet en fris van smaak.

De familietraditie begon in 1870, toen Willem Geenen naast de oude linde die geplant is door een van de voorvaderen Geenen, een kleine brouwerij oprichtte. Ten tijde van de oprichting van Lindeboom had Neer maar liefst drie brouwerijen. Destijds waren er in Nederland honderden kleine brouwerijen welke hun bier lokaal of regionaal verkochten. De meeste daarvan zijn in de loop der jaren verdwenen.
Maar niet Lindeboom!
Lindeboom is al meer dan 150 jaar een volledig onafhankelijke en zelfstandige familiebrouwerij. Ambitieus, eigenzinnig en standvastig. De leer en overtuiging van toen vormen nog steeds een bron van inspiratie. Ambacht, karakter en kennis, je proeft het in ieder glas Bier van Hier.
Lindeboom Radler Citroen 0.0 bevat uitsluitend natuurlijke grondstoffen.Gebrouwen met kristalhelder water uit eigen bron en gecombineerd met sprankelend citroenwater.
Lindeboom Radler Citroen 0.0 is lichtzoet en fris van smaak.
Soort
Radler
Alcohol percentage
0%
Verpakking
Fles
Brouwerij
Lindeboom
Statiegeld
€ 0.10
Maat
30 cl
Type
Radler
Lindeboom
8727400001032
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking