Starward Fortis
Starward Fortis

Starward Fortis

€ 66,99
Inclusief belasting

Starward Fortis in de geur vanille uit Madagascar, rijk geroosterd Amerikaans eiken, zwarte bessen jam, rozijnen, gekarameliseerde vijgen en rijpe pruimen. In de smaak vanille, Muskadellen rozijnen, chocolade, kaneel en bananenbrood.

Starward Fortis
Starward wordt gemaakt in Melbourne, de bruisende foodie hoofdstad van Australië. Daar vinden ze dat de focus moet liggen op de smaken, niet op de ‘airs and graces’. Het unieke ‘4 seizoenen in een dag’-klimaat van Melbourne komt de whisky ten goede: door de continue temperatuurwisselingen wordt de smaak van de Australische rode wijnvaten waarin de whisky rijpt, optimaal benut. Dit noemen we elementaire rijping. Starward een heerlijk fruitige smaak omdat het heeft gerijpt op rode wijnvaten uit de Barossa en Yara Valley.
Het is samengesteld uit Australische gerst en ambachtelijke biergist die extra smaak geeft. Het is gerijpt in 100% rode wijn dankzij vaten van voornamelijk wijnmakerijen uit de Barossa Valley van Shiraz- en Cabernet-wijnen.
Starward Fortis in de geur vanille uit Madagascar, rijk geroosterd Amerikaans eiken, zwarte bessen jam, rozijnen, gekarameliseerde vijgen en rijpe pruimen.
In de smaak vanille, Muskadellen rozijnen, chocolade, kaneel en bananenbrood.
Soort
Whisky Single Malt
Land
Australië
Alcohol percentage
50%
Leeftijd
Zonder leeftijd
Maat
70 cl
Starward
9346943000464
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking