Rump@blic Origins Ghana & eSwatini
  • Aanbieding!
  • -€ 4,00
  • Nieuw
Rump@blic Origins Ghana & eSwatini

Rump@blic Origins Ghana & eSwatini

€ 25,99 € 29,99 -€ 4,00
Inclusief belasting

Rump@blic Origins Ghana & eSwatini en laat je meenemen op een reis door de zintuigen. Proef de essentie van deze prachtige landen en ervaar de ware smaak van Afrikaanse rum. Geniet van de diepe aroma's en complexe smaken van onze rum, doordrenkt met hints van exotisch fruit, kruiden en een vleugje vanille

Rump@blic Origins Ghana & eSwatini

Rump@blic creëert zijn eigen pad, geïnspireerd op de historie van de rietsuiker routes van vele eeuwen geleden. Dit doen we door de beste rums van over de hele wereld te herontdekken, te selecteren, en vervolgens een nieuwe, hedendaagse “Rum Belt“ te creëren waarbij we het beste halen uit elk land van herkomst en elke distillatiemethode.

Een mix van verschillende rum oorsprongen, met een verscheidenheid aan distillatiemethoden en rijpingstechnieken. Rump@blic wordt gedreven door de wens om de wereld van rum te verkennen en een multiculturele en eigentijdse omgeving te creëren op zoek naar nieuwe producten, unieke smaken en kenmerken.

Een mix van in een pot en kolom nog steeds gedistilleerde rum uit melasse en sap. Het hart van Afrika: uitgebalanceerde aroma’s vermengd met prikkelende en licht kruidige tonen die de geest laten waaien in typisch Afrikaanse smaken.

Rum-oorsprong

Ghana 06.904°N/02.608°W

eSwatini 26,571°Z/31,561°O

Rump@blic Origins Ghana & eSwatini Een uitgebalanceerde aromatische smaak, met peperige tonen en licht kruidige hints.

Soort
Rum
Land
Ghana, ESwanti
Alcohol percentage
41.5%
Maat
70 cl
Rump@blic
8004730006013
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking