Prinz Wild Himbeer
Voor deze Frambozen likeur gaan de vruchten voor de helft in de sapcentrifuge en wordt de helft gestookt tot distillaat. Vervolgens worden beide componenten gemengd tot een Frambozen likeur.
Prinz Wild Himbeeren Likeur
Appels, Peren, Kersen, abrikozen, Kweeperen en ander fruit groeit veel rond de Bodensee. Dit door goede en specifieke klimatologische omstandigheden. Van dit fruit stookt familie bedrijf Prinz hun distillaten. Het bedrijf is ontstaan in 1886 als boerderij met een herberg en is uitgegroeid tot het huidige Fein-Brennerei Prinz. De vierde generatie staat nu aan het roer van dit bedrijf en gebruikt hedendaagse techniek met de vele jaren ervaring voor het stoken van de verfijnde distillaten.
Voor deze Frambozen likeur gaan de vruchten voor de helft in de sapcentrifuge en wordt de helft gestookt tot distillaat. Vervolgens worden beide componenten gemengd tot een Frambozen likeur.
Prinz wilde frambozen likeur heeft de typische frisse smaak van frambozen met de mooie rode kleur. Heerlijk in mousserende wijn of als likeurtje