Zuidam Kaneel Liqueur
Voor deze kaneel likeur laat Zuidam gebroken Ceylon Kaneel minimaal 6 maanden trekken in alcohol wat een mooi roodbruin extract geeft wat verder verwerkt wordt tot de Zuidam kaneel likeur. Deze likeur is vol en zoet met een lichte pittige toon van de kaneel.
Zuidam Kaneel
Zuidam Distillers is in 1975 opgericht door Fred van Zuidam, daarvoor werkte hij bij De Kuyper in Schiedam. In 1975 kocht hij grond in Baarle-Nassau en bouwde daar een distilleerderij. Zuidam Distillers is eén van de laatste distilleerderijen in Nederland die haar distillaten en extracten nog zelf maakt. Zoals ze wel eens zeggen van korrel (graan) naar Borrel. Het bedrijf vervaardigt alles op natuurlijke wijze er worden geen kunstmatige geur, kleur en smaakstoffen gebruikt. De likeuren worden met de hand gemaakt van vers fruit en meer dan 100 geselecteerde kruiden en specerijen.
Voor deze kaneel likeur laat Zuidam gebroken Ceylon Kaneel minimaal 6 maanden trekken in alcohol wat een mooi roodbruin extract geeft wat verder verwerkt wordt tot de Zuidam kaneel likeur. Deze likeur is vol en zoet met een lichte pittige toon van de kaneel.