Louter Kombucha Moringa Gember & Passievrucht
Louter Kombucha Moringa Gember & Passievrucht

Louter Kombucha Moringa Gember & Passievrucht

€ 2,29
Inclusief belasting

Louter Kombucha is lichtzoet, gemiddeld zuur en koolzuurhoudend. Daarmee is het een heerlijk en natuurlijk alternatief voor frisdrank. Ontdek de verrukkelijke wereld van kombucha met de exotische smaak van passievrucht en de pittige gemberwortel De exotische passievrucht voegt een heerlijk zoete en tropische twist toe aan deze kombucha.

Louter Kombucha Moringa Gember & Passievrucht
Door zijn carrière als zeeman is Reinoord door de jaren heen in contact gekomen met bijzondere producten en gerechten. Kombucha was voor hem liefde bij het eerste slokje. Daaruit kwam een wens om dat moment van toen na te jagen en begon hij in november 2020 met brouwen voor mijzelf. Eén liter werd twee, twee werd vijf en intussen hebben wij in Zuid-Limburg een commerciële brouwerij actief met landelijke dekking van ons product.
Louter Kombucha is een gebrouwen dorstlesser. Het is gemaakt van thee, suiker, goede bacteriën en gisten. Vanwege zijn complexe aromatische smaken is dit brouwsel de overtreffende trap van frisdrank.
Na het zetten van een mild zoete thee verandert het drankje met de hulp van een SCOBY (symbiose van gisten en bacteriën) in Louter Kombucha. Het brouwproces duurt ongeveer zes weken. De suikers en thee bestanddelen worden dan omgezet in verschillende zuren, vitamines en enkele enzymen.
Louter Kombucha is lichtzoet, gemiddeld zuur en koolzuurhoudend. Daarmee is het een heerlijk en natuurlijk alternatief voor frisdrank.
Ontdek de verrukkelijke wereld van kombucha met de exotische smaak van passievrucht en de pittige gemberwortel De exotische passievrucht voegt een heerlijk zoete en tropische twist toe aan deze kombucha.
Soort
Kombucha
Alcohol percentage
0%
Statiegeld
Geen
Maat
25 cl
Louter
7435852578514
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking