Smuggler's Trail Dutch Single Blended whisky
Smuggler's Trail Dutch Single Blended whisky

Smuggler's Trail Dutch Single Blended whisky

Niet op voorraad
€ 24,99
Inclusief belasting

Er wordt gebruik gemaakt van zelf gestookte whisky’s van diverse granen waardoor het een single blended whisky is. Smugglers Trail Dutch Single blended whisky een rijke maar zachte whisky.


Smugglers Trail Dutch Single blended whisky
Zuidam Distillers is in 1975 opgericht door Fred van Zuidam, daarvoor werkte hij bij De Kuyper in Schiedam. In 1975 kocht hij grond in Baarle-Nassau en bouwde daar een distilleerderij. Zuidam Distillers is eén van de laatste distilleerderijen in Nederland die haar distillaten en extracten nog zelf maakt. Zoals ze wel eens zeggen van korrel (graan) naar Borrel. Het bedrijf vervaardigt alles op natuurlijke wijze er worden geen kunstmatige geur, kleur en smaakstoffen gebruikt. Tegenwoordig runnen zijn 2 zonen het familiebedrijf Patrick en Gilbert. Voor whisky liefhebber en master distiller, was het een droom van patrick om zelf whisky te maken. Dit heeft geresulteerd in de eerste Nederlandse whisky; Millstone.
In de omgeving van Baarle-Nassau werd er lang gesmokkeld. De route werd ‘The Smuggler’s Trail’ genoemd. Dit is dan ook de naamgeven van deze blended whisky van Zuidam. Er wordt gebruik gemaakt van zelf gestookte whisky’s van diverse granen waardoor het een single blended whisky is.
Smugglers Trail Dutch Single blended whisky een rijke maar zachte whisky.
Soort
Whisky Blended
Land
Nederland
Alcohol percentage
43%
Leeftijd
Zonder leeftijd
Maat
70 cl
Millstone
8713947000249
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking