Venloosch Wit
Venloosch Wit

Venloosch Wit

€ 1,69
Inclusief belasting

Venloosch Wit Een witbier met een zeer fijn aroma en frisse afdronk. Mild gehopt, maar zeker doordrinkbaar. Niet te bitter met een stevige schuimstabiliteit en een mooi egale troebeling. Bier met een mooie citrus toets van sinaasappelschil en een licht milde kruidigheid van koriander.

De familietraditie begon in 1870, toen Willem Geenen naast de oude linde die geplant is door een van de voorvaderen Geenen, een kleine brouwerij oprichtte. Ten tijde van de oprichting van Lindeboom had Neer maar liefst drie brouwerijen. Destijds waren er in Nederland honderden kleine brouwerijen welke hun bier lokaal of regionaal verkochten. De meeste daarvan zijn in de loop der jaren verdwenen.

Maar niet Lindeboom!

Venloosch Wit is de ultieme combinatie van de volmondige smaak van gemoute gerst, tarwe en haver met een subtiele hint van citrus. Dit maakt Venloosch Wit tot het perfecte bier voor alle seizoenen.

Een witbier met een zeer fijn aroma en frisse afdronk. Mild gehopt, maar zeker doordrinkbaar. Niet te bitter met een stevige schuimstabiliteit en een mooi egale troebeling. Bier met een mooie citrus toets van sinaasappelschil en een licht milde kruidigheid van koriander.

Soort
Wit
Land
Nederland
Alcohol percentage
5%
Verpakking
Fles
untappd
Https://untappd.com/b/lindeboom-venloosch-wit/87330
Brouwerij
Lindeboom
Statiegeld
€ 0.10
Maat
30 cl
Type
Venloosch Wit
Lindeboom
Nieuw
87274486

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking