Martini Extra Dry 75 cl
Martini Extra Dry een vermout met een droge smaak waar het rijke aromatische van martini zeker naar voren komt. De citrus tonen samen met het kruidige.
Martini Extra Dry
Alessandro Martini en Luigi Rossi hebben in 1863 hun eerste Vermout gebracht Martinni Rosso. Op de hekken bij het bedrijf staat nog steeds; Waar een wil is, is een weg. Dit was de visie van beide heren om kwaliteit en stijl te vertegenwoordigen. De thuisbasis is Pessione in Noord Italië naast de spoorlijn Turijn-Genua die belangrijk was voor de ambitie tot het uitbreiden van het bedrijf. Momenteel is de 8e generatie van vakmensen aan de slag binnen het bedrijf. De recepturen worden door deze vakmannen doorgegeven. Er zijn op dit moment dan ook maar 3 personen die het recept kennen. Beppe Musso is de masterblender, Franco Brezza de wijnmaker en Ivano Tonutti voor de planten en bloemen
Voor deze vermout wordt een blend van trebbiano wijnen gebruikt uit Emilia Romagna en Cataratto uit Sicilië. Dit wordt verrijkt met Zeldzame houtsoorten, Kruiden en citrus en frambozen extracten.
Martini Extra Dry een vermout met een droge smaak waar het rijke aromatische van martini zeker naar voren komt. De citrus tonen samen met het kruidige.