Ron Barcelo Imperial
Barceló Imperial heeft een koperkleurige uiterlijk. In de geur vinden we delicate bloemen met een boterige toffee en gedroogde vruchten. De smaak is rijk en complex met tonen van zoete toffee, gedroogde appels , peren en specerijen.
Barceló Imperial
De oorsprong van Barceló rum is in 1929, Julián Barceló arriveerde in de Dominicaanse republiek om de beste rum te gaan maken. In 1930 richtte hij dan ook Barceló & Co op. Na experimenteren werd in 1950 eindelijk succes gevonden met Barceló Blanco. In 1970 wordt Ron Barceló Añejo geïntroduceerd en gevolgd met de Ron Barcelo Imperial in de jaren 80, het vlaggenschip. In 2016 werd Ron Barceló de eerste rum die CO2 Neutraal werd geproduceerd. Ron Barceló ius de enige Dominicaanse rum die 100% van suikerriet sap wordt gemaakt
Een rum die 10 jaar rijpt in Amerikaans eiken vaten.
Barceló Imperial heeft een koperkleurige uiterlijk. In de geur vinden we delicate bloemen met een boterige toffee en gedroogde vruchten. De smaak is rijk en complex met tonen van zoete toffee, gedroogde appels , peren en specerijen.