Marzadro Le Diciotto Lune Grappa
Dit is een hogere kwaliteit grappa die Marzadro maakt. De beter droesem wordt na het distileren in 4 verschillende vaten gebracht. Accasia, Bessen, Kersen en Eiken vaten ook worden er diverse formaten gebruikt. Hier blijft het distillaat 18 maanden in, hier is de grappa ook naar vernoemd Le Diciotto Lune (18 manen).
Marzadro Le Diciotto Lune is een grappa met een intense harmonieuze geur. De smaak is door de rijping op de verschillende houten vaten zacht en uitgesproken met een zeer goede balans.
Marzadro Le Diciotto Lune Grappa
Het familie bedrijf vindt zijn oorsprong in 1949 in de jaren na de oorlog waar veel weer opgebouwd moest worden. Sabina Marzadro slaagde erin om een alambiek te bouwen en zo de Marc (afval van de wijnbereiding) te gaan distilleren. In 1964 wedr de vraag zo groot dat de dsitlleerderij werd uitgebereid voor de eerste keer, in 1999 wedr er wederom uitgebreid naast de oorspronkelijke woning. In 1975 lanceerde de familie Marzadro als eerste een Grappa van een enkele druiven ssort. Op het moment is de derde generatie actief in het familie bedrijf Marzadro.
Dit is een hogere kwaliteit grappa die Marzadro maakt. De beter droesem wordt na het distileren in 4 verschillende vaten gebracht. Accasia, Bessen, Kersen en Eiken vaten ook worden er diverse formaten gebruikt. Hier blijft het distillaat 18 maanden in, hier is de grappa ook naar vernoemd Le Diciotto Lune (18 manen).
Marzadro Le Diciotto Lune is een grappa met een intense harmonieuze geur. De smaak is door de rijping op de verschillende houten vaten zacht en uitgesproken met een zeer goede balans.
- Soort
- Grappa
- Alcohol percentage
- 41%
- Maat
- 50 cl