Venloosch Alt
Venloosch Alt

Venloosch Alt

€ 1,39
Inclusief belasting

Venloosch Alt Dit bovengistend bier is gebrouwen met kristalhelder water uit eigen bron en uitsluitend natuurlijke grondstoffen.

“Altiëd Venloosch Alt tiëd”

De familietraditie begon in 1870, toen Willem Geenen naast de oude linde die geplant is door een van de voorvaderen Geenen, een kleine brouwerij oprichtte. Ten tijde van de oprichting van Lindeboom had Neer maar liefst drie brouwerijen. Destijds waren er in Nederland honderden kleine brouwerijen welke hun bier lokaal of regionaal verkochten. De meeste daarvan zijn in de loop der jaren verdwenen.

Maar niet Lindeboom!

Altbier vindt zijn oorsprong in de altstadt Düsseldorf. Venloosch Alt is het eerste Altbier van Nederland, gebrouwen sinds 1983.

Winnaar van diverse (inter)nationale prijzen in de categorie Altbier. Het is een bijzonder goed doordrinkbaar bier met een volle, subtielkruidige afdronk en een prachtige amberkleur. Tijdens het brouwproces voegen we een melange van speciaal geselecteerde kruiden toe voor extra smaak. Dit bovengistend bier is gebrouwen met kristalhelder water uit eigen bron en uitsluitend natuurlijke grondstoffen.

Soort
Alt
Land
Nederland
Alcohol percentage
5%
Verpakking
Fles
untappd
Https://untappd.com/b/lindeboom-venloosch-alt/87329
Brouwerij
Lindeboom
Statiegeld
€ 0.10
Maat
30 cl
Type
Venloosch Alt
Lindeboom
87274233
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking