Talisker Storm Uitbreiden

Talisker Storm

Talisker

109203

Nieuw

Geen whisky geeft het karakter van zijn geboorteplaats beter bloot dan Talisker. Talisker kennen, is de kracht van de zee en de ruwe omgeving aan de oever van Loch Harport, op het profetische eiland Skye, voelen. Talisker Storm is een uitbundige nieuwe uiting van TALISKER: intenser en rokeriger met diepere en krachtige ziltige ondertonen die in balans zijn met de kenmerkende warme zoetheid van Talisker.

Manager Distilleerzaken van Talisker Mark Lochhead legt uit:

"Alle nieuwe leden van de Talisker-familie moeten zich waarmaken en ik kan met trots zeggen dat Talisker Storm dit gelukt is. In de onderscheidende whisky, die wij hier op Skye met zo'n passie en zorg hebben ontwikkeld, klinkt het dramatische eiland van zijn ontstaan heel duidelijk door. Iedereen hier is verbaasd over de vaardigheid waarmee onze malt-meesters deze levendige nieuwe Talisker hebben samengesteld. Talisker Storm is echt de juiste naam ervoor!"

Een manier om van Talisker Storm te genieten, is door het te combineren met wilde gerookte zalm. De zachte, fluwelige structuur en complexe rokerige en zoutige smaken van de zalm vormen een perfect contrast met het ziltige karakter van Taliker Storm zonder dat de smaak overheerst.

Waarschuwing: Laatste items in voorraad!

€ 38.99

incl. BTW

SoortWhisky Single Malt
LandSchotland
StreekIslay
LeeftijdZonder leeftijd
Alcohol percentage45.8%
Maat70 cl
VerpakkingDoos
Talisker
Melding sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.