Longmorn Distillers Choice
Longmorn Distillers Choice

Longmorn Distillers Choice

€ 59,99
Inclusief belasting

Lang geklasseerd als topklasse door distilleerders, mixers en kenners, de single malt maakt gebruik van water dat rechtstreeks wordt getrokken uit een ondergronds meer, de Moray Aquifer, dat zijn uitzonderlijke zuiverheid garandeert.

Gebouwd op een niet aflatende streven naar uitmuntendheid, is Longmorn al sinds de geboorte vereerd in de wereld van whisky.

Geboren in een gouden tijdperk, de distilleerderij was fijn ontworpen met behulp van de meest geavanceerde denken door oprichter, John Duff.

Het onmiddellijke succes dwong het uit te breiden.

Tegenwoordig wordt elk element nauwgezet gecontroleerd en vervaardigd door de whiskyproducenten van Longmorn om te zorgen voor een enkele malt van de hoogste normen.

De mystieke 'kus van het koper' bevat het geheim van de verborgen diepten van de whisky en maakt nog steeds deel uit van het vakmanschap dat tegenwoordig wordt gebruikt om de rijke en intense geest te produceren.

De unieke brede en gladgeschouderde distilleerkolven die niet zijn veranderd sinds ze zijn ontworpen en geïnstalleerd door de stichter van de whisky, zorgen voor een lager vulniveau, wat resulteert in een groter contact met het koper hierboven tijdens de destillatie
Soort
Whisky Single Malt
Land
Schotland
Streek
Speyside
Alcohol percentage
40%
Leeftijd
Zonder leeftijd
Verpakking
Doos
Maat
70 cl
Longmorn
Nieuw
5000299602065
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking