The Epicurean
Douglas laing The Epicurean heeft een mooie geur van citroen met wat bloemen en iets kruidigs. De smaak is zoet met wat citrus, kruiden, perzik, tijm en wat snoepjes.
Douglas laing The Epicurean
Douglas Laing & Co werd in 1948 opgericht door Fred Douglas Laing en is nog steeds als een van de weinige whisky firma’s onafhankelijk. Het bedrijf is nu in handen van de derde generatie en heeft nog steeds als doel om de meest uitzonderlijke whisky te maken. Deze blended malt whisky komt uit een serie waar ze uit de verschillende regio’s een blended malt whisky maken.
The Epicurean, een Lowland blended Malt whisky
Timorous Beastie, een Highland blended malt whisky
Scallywag, een Speyside blended malt whisky
The Gauldrons, een campbeltown blended malt whisky
Rock Islands, een blended malt whisky van de eilanden.
Big Peat, een Islay blended malt whisky
Douglas laing The Epicurean is een Glasgow man uit de jaren dertig een echte levensgenieter, een brutaal die de ziel en het leven op het feest was. Vooor deze blended malt whisky worden de beste Lowland malt’s geblend om deze levensgenieter te eren.
Douglas laing The Epicurean heeft een mooie geur van citroen met wat bloemen en iets kruidigs. De smaak is zoet met wat citrus, kruiden, perzik, tijm en wat snoepjes.
- Soort
- Whisky Blended Malt
- Land
- Schotland
- Streek
- Lowland
- Alcohol percentage
- 46.2%
- Leeftijd
- Zonder leeftijd
- Maat
- 70 cl