Ordha Rare Cask Res. Batch 1 Uitbreiden

Ordha Rare Cask Res. Batch 1

Ordha

109661

Nieuw

Het verhaal van Rare Cask Reserves begint wanneer Master Blender Brian Kinsman toegang krijgt tot de collectie van de Grant familie; een gelegenheid die net zo zeldzaam is als de dranken waaruit hun verzameling bestaat! De vaten uit deze collectie zijn afkomstig van een groot aantal van de meest fameuze distilleerderijen in Schotland, waaronder unieke en onvervangbare exemplaren van reeds decennia geleden gesloten distilleerderijen. Zij bevatten de zogenaamde ‘ghosted malts’, whisky’s die ooit onderdeel vormden van een roemrucht whisky verleden. Kinsman kreeg alle vrijheid om uit de complete collectie vaten een exceptioneel assortiment unieke whisky’s te creëren.

 

De Nederlandse uitgave van Rare Cask Reserves hebben wij Òrdha genoemd, Keltisch voor zeldzaam. In samenwerking met onze eigen whisky ambassador Tony van Rooijen werden de vaten voor deze whisky gekozen.

€ 125.95

incl. BTW

SoortWhisky Blended Malt
LandSchotland
Leeftijd21 years
Alcohol percentage47.4%
Maat70 cl
VerpakkingDoos
Ordha
Melding sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.