Veldman Eau de Vie Uitbreiden

Veldman Eau de Vie

Veldman Veldman

360

Nieuw

Verschillende generaties werd er in de familie Veldman al fruilikeur gemaakt van het eigen fruit. De recepten gingen van generatie naar generatie. De jongste telg is er mee verder gegaan. Willem Veldma is sinds 2014 bezig met het opzetten van zijn stokerij. Wat eerst begons als hobby is nu een serieuze bezigheid geworden.

 

Op een steenworp afstand van de oude watermolen in Ronckenstein ( Reuver ), stookt hij nu lokale likeuren en distillaten.

 

De traditie van lokale producten heeft hij hoog in het vaandel staan zijn, hierdoor betrekt hij zijn producten allemaal uit de buurt. Ook werkt hij graag samen met vele lokale wijnstokers, veelal ouder om deze kennis niet verloren te laten gaan.

 

Zo krijgt ieder product zijn uniek smaak en kwaliteit uit de beste producten en kennis van de regio!

 

Laat je verrassen door de kwaliteit van een Dit distillaat is vervaardigd met wijndruiven van Hoeve Roozendael in Reuver. Deze kleine, ambachtelijke wijngaard maakt haar eigen wijn van de eigen druiventeelt. Dezelfde druiven zijn gebruikt voor het maken van deze heerlijke Eau de vie van 42%vol.

€ 34.99

incl. BTW

SoortEau de Vie
StreekLimburg
Alcohol percentage42%
Maat50 cl

Veldman

Melding sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.