Prinz Walnuss
Prinz Wild Walnuss likeur heeft een intense noten geur met een klein kruidig tintje. De smaak is licht zurig en pittig en natuurlijk nootachtig. Een uniek smaak.
Prinz Wild Walnuss likeur
Appels, Peren, Kersen, abrikozen, Kweeperen en ander fruit groeit veel rond de Bodensee. Dit door goede en specifieke klimatologische omstandigheden. Van dit fruit stookt familie bedrijf Prinz hun distillaten. Het bedrijf is ontstaan in 1886 als boerderij met een herberg en is uitgegroeid tot het huidige Fein-Brennerei Prinz. De vierde generatie staat nu aan het roer van dit bedrijf en gebruikt hedendaagse techniek met de vele jaren ervaring voor het stoken van de verfijnde distillaten.
Voor de productie van de likeuren worden oude Oostenrijkse recepten gebruikt, die al jaren door de voorouders gebruikt worden. De ingrediënten die ze gebruiken komen allen uit de eigen regio.
Voor alle likeuren geld dat de rijpheid van de vruchten erg belangrijk is. Voor deze walnoten likeur geld dat zeker, alleen worden ze niet rijp geoogst in de plaatselijk bossen. Daarna worden de nog groene walnoet gehalveerd en in alcohol gelegd samen met kruiden waardoor de smaak en kleur onttrokken wordt.
Prinz Wild Walnuss likeur heeft een intense noten geur met een klein kruidig tintje. De smaak is licht zurig en pittig en natuurlijk nootachtig. Een uniek smaak.