Veldman walnoot Likeur 50 cl
Veldman walnoot Likeur 50 cl

Veldman walnoot Likeur 50 cl

€ 16,49
Incl. BTW

Net zoals alle andere likeuren van Veldman is deze walnoot likeur geheel zonder kunstmatige toevoegingen. Deze donkere likeur heeft een iets kruidige smaak maar heeft met name noot aroma's.

Verschillende generaties werd er in de familie Veldman al fruilikeur gemaakt van het eigen fruit. De recepten gingen van generatie naar generatie. De jongste telg is er mee verder gegaan. Willem Veldma is sinds 2014 bezig met het opzetten van zijn stokerij. Wat eerst begons als hobby is nu een serieuze bezigheid geworden.

Op een steenworp afstand van de oude watermolen in Ronckenstein ( Reuver ), stookt hij nu lokale likeuren en distillaten.

De traditie van lokale producten heeft hij hoog in het vaandel staan zijn, hierdoor betrekt hij zijn producten allemaal uit de buurt. Ook werkt hij graag samen met vele lokale wijnstokers, veelal ouder om deze kennis niet verloren te laten gaan.

Zo krijgt ieder product zijn uniek smaak en kwaliteit uit de beste producten en kennis van de regio!

Net zoals alle andere likeuren van Veldman is deze walnoot likeur geheel zonder kunstmatige toevoegingen. Deze donkere likeur heeft een iets kruidige smaak maar heeft met name noot aroma's. Hoewel hij perfect gemixt kan worden smaakt hij puur stiekem toch het lekkerst. Eventueel ook goed te combineren met, of in een dessert, of gewoon als afzakkertje na een zware maaltijd.

Soort
Noten
Streek
Limburg
Alcohol percentage
21%
Maat
50 cl
Nieuw
1000000006780

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking