Veldman Blauwe Bessen Uitbreiden

Veldman Blauwe Bessen

Veldman Veldman

359

Nieuw

Verschillende generaties werd er in de familie Veldman al fruilikeur gemaakt van het eigen fruit. De recepten gingen van generatie naar generatie. De jongste telg is er mee verder gegaan. Willem Veldma is sinds 2014 bezig met het opzetten van zijn stokerij. Wat eerst begons als hobby is nu een serieuze bezigheid geworden.

 

Op een steenworp afstand van de oude watermolen in Ronckenstein ( Reuver ), stookt hij nu lokale likeuren en distillaten.

 

De traditie van lokale producten heeft hij hoog in het vaandel staan zijn, hierdoor betrekt hij zijn producten allemaal uit de buurt. Ook werkt hij graag samen met vele lokale wijnstokers, veelal ouder om deze kennis niet verloren te laten gaan.

 

Zo krijgt ieder product zijn uniek smaak en kwaliteit uit de beste producten en kennis van de regio!

 

Net zoals alle andere likeurenvan Veldman is deze likeur geheel zonder kunstmatige toevoegingen. Deze donkere likeur heeft een iets kruidige smaak maar blijft voornamelijk fruitig. Hoewel hij perfect gemixt kan worden smaakt hij puur stiekem toch het lekkerst. Eventueel ook goed te combineren met, of in een dessert, of gewoon als afzakkertje na een zware maaltijd.

Waarschuwing: Laatste items in voorraad!

€ 12.95

incl. BTW

SoortLikeur
StreekLimburg
Alcohol percentage14.9%
Maat50 cl

Veldman

Melding sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.