Buena Vista The Sherrif
  • Aanbieding!
Buena Vista The Sherrif

Buena Vista The Sherrif

Vanaf:€ 39,79
Inclusief belasting

Buena Vista The Sherrif dit is een diep rode Californische wijn. In de geur herkennen we rood en zwart fruit maar ook wat chocolade en een bepaalde kruidigheid. De smaak is vol en krachtig. Ook hier komt het rijpe fruit weer naar voren samen met wat vanille en kruiden

Vanaf Per fles
1 fles € 44,49
6 flessen € 39,79

Buena Vista The Sherrif

Voordat er in Californië in elke vallei ten noorden van San Francisco wijngaarden waren, was er Buena Vista. Opgericht in 1857 als eerste Premium wijnmakerij. Agoston Haraszthy was een zelfbenoemde Graaf van Buena Vista hij heeft dit wijnbedrijf opgericht. Tegenwoordig staat het wijnbedrijf onder leiding van Jean-Charles Boisset.

Deze rode Californische wijn wordt gemaakt van 7 verschillende druiven. Het grootste deel bestaat uit Petite Syrah en Cabernet Sauvignon aangevuld met Grenache, Syrah, Petite Verdot, Mission en Cabernet Franc. De wijn krijgt een rijping van 10 maanden op eiken vaten.

Buena Vista The Sherrif dit is een diep rode Californische wijn. In de geur herkennen we rood en zwart fruit maar ook wat chocolade en een bepaalde kruidigheid. De smaak is vol en krachtig. Ook hier komt het rijpe fruit weer naar voren samen met wat vanille en kruiden.

Soort
Rode wijn
Land
California
Streek
Sonoma
Jaartal
2017
Alcohol percentage
15.5%
Druif
Cabernet Franc
Cabernet Sauvignon
Grénache
Mission
Petite Syrah
Petite Verdot
Syrah
Kleur
Rood
Maat
75 cl
081188107286
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking