DEUS brut des flandres
DEUS brut des flandres

DEUS brut des flandres

€ 20,49
Inclusief belasting

DeuS is pure finesse in een fles. Fris als een aperitief. En tegelijk vol van smaak en rijk aan aroma als een hemels bier. Dat is DeuS. Een prachtige symbiose tussen het brouwen van bier en het creëren van een sprankelende wijn. Ideaal om uw gasten eens te verrassen met een aparte keuze bij de aperitiefhapjes en de amuse-bouches

DeuS is pure finesse in een fles. Fris als een aperitief. En tegelijk vol van smaak en rijk aan aroma als een hemels bier. Dat is DeuS. Een prachtige symbiose tussen het brouwen van bier en het creëren van een sprankelende wijn. Ideaal om uw gasten eens te verrassen met een aparte keuze bij de aperitiefhapjes en de amuse-bouches. En perfect als u iets te vieren hebt. DeuS, da’s echt de sprankelende godendrank op basis van het gerst.

Elk sprankelend glas DeuS is het resultaat van een maandenlang bereidingsproces, waarbij het beste van 2 productiemethodes gecombineerd wordt. In België brouwt en vergist de meesterbrouwer het bier. Daarna reist de DeuS in spe naar Frankrijk waar men het goddelijk gerstenat volgens een eeuwenoude techniek omtovert tot een mousserende godendrank.

Soort
Blond
Land
België
Alcohol percentage
11.5%
Verpakking
Fles
untappd
Https://untappd.com/b/brouwerij-bosteels-deus-brut-des-flandres/877
Brouwerij
Bosteels
Statiegeld
Geen
Maat
75 cl
Deus
Nieuw
5410693100324

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking