Gouverneur Pale Ale
Gouverneur Pale Ale

Gouverneur Pale Ale

€ 1,49
Inclusief belasting

Gouverneur Pale Ale Het is een vlot drinkbaar, frisblond bier, fruitig en subtiel hoppig van smaak. Dit bovengistend bier is gebrouwen met kristalhelder water uit eigen bron en uitsluitend natuurlijke grondstoffen. De nagisting op fles maakt Gouverneur Pale ale 140 een tikkeltje troebel en verrijkt het smaakaroma.

De familietraditie begon in 1870, toen Willem Geenen naast de oude linde die geplant is door een van de voorvaderen Geenen, een kleine brouwerij oprichtte. Ten tijde van de oprichting van Lindeboom had Neer maar liefst drie brouwerijen. Destijds waren er in Nederland honderden kleine brouwerijen welke hun bier lokaal of regionaal verkochten. De meeste daarvan zijn in de loop der jaren verdwenen.

Maar niet Lindeboom!

Dit bier is gebrouwen ter gelegenheid van het 140-jarig bestaan van de brouwerij en is het eerste in de lijn van speciaalbieren van Gouverneur.

Het is een vlot drinkbaar, frisblond bier, fruitig en subtiel hoppig van smaak. Dit bovengistend bier is gebrouwen met kristalhelder water uit eigen bron en uitsluitend natuurlijke grondstoffen. De nagisting op fles maakt Gouverneur Pale ale 140 een tikkeltje troebel en verrijkt het smaakaroma.

Soort
Blond
Land
Nederland
Alcohol percentage
5.5%
Verpakking
Fles
untappd
Https://untappd.com/b/lindeboom-gouverneur-speciale-140/87327
Brouwerij
Lindeboom
Statiegeld
€ 0.10
Maat
30 cl
Gouverneur
Nieuw
87274578

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking