WILLIAM LAWSON 13y whisky Uitbreiden

WILLIAM LAWSON 13y whisky

William lawson

109247

Nieuw

In 1849 legde William Lawson, een whiskyhandelaar uit Dundee, de basis voor deze schotse whisky. Hij stelde een melange van verschillende whiskies (een 'blend') samen die met kop en schouders uitstak boven de whiskies die destijds werden gedronken. William Lawson bouwde met zijn whisky al snel een naam op die door de liefhebbers van Schotlands nationale drank met respect werd uitgesproken. WILLIAM LAWSON'S is één van de weinige distilleerderijen, waar nog de traditie van het dubbele mengen in eikenhouten sherryvaten in stand wordt gehouden.

 

William Lawson's 13 Year Old, een 13 jaar gerijpte blend uit de woeste noordoostelijke Schotse Highlands. In het 13de jaar wordt de whisky afgewerkt in zwart gebrande bourbonvaten. Het resultaat van deze laatste stap is een extra donkere, zachte scotch. Een whisky met nog meer body en een nog rijkere smaak.

€ 24.95

incl. BTW

SoortWhisky Blended
LandSchotland
Leeftijd13 years
Alcohol percentage40%
Maat70 cl
William lawson
Melding sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.