Balvenie 12 years American Oak Uitbreiden

Balvenie 12 years American Oak

Balvenie

11610016

Nieuw

De Balvenie-distilleerderij is gebouwd op de verhalen die van generatie op generatie worden verteld aan de volgende. Ze zijn ons levensbloed. Het is hoe we doorgeven wat we weten, hoe we ervaringen verwerken en hoe we nieuwe ideeën creëren.

Het assortiment van Balvenie Stories is een verzameling single malt whisky's met verhalen over karakter, streven en ambacht. Elke whisky geproduceerd door The Balvenie vertelt een menselijk verhaal, evolueert met de protagonisten en ontwikkelt onverwachte wendingen gedurende jaren van rijping.

Ons verhaal begint in gesprek met Ian McDonald in The Balvenie Cooperage, die dit jaar zijn vijftigste jaar in The Balvenie viert en het heeft over het unieke toastproces dat deze whisky heeft gemaakt en hoe het is om generaties leerlingen te begeleiden.

Dit product is niet meer op voorraad

€ 51.99

incl. BTW

SoortWhisky Single Malt
LandSchotland
StreekHighland
Leeftijd12 years
Alcohol percentage43%
Maat70 cl
VerpakkingKoker
Balvenie
Melding sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.